Pyramiderne ved Güímar

Udforsk pyramiderne ved Güímar på Tenerife

Pyramiderne på Tenerife

Oplev en enestående blanding af mystik og historie ved at besøge Pyramiderne ved Güímar på Tenerife’s østkyst. Disse fascinerende strukturer, beliggende i den smukke by Güímar, vækker nysgerrigheden med deres slående lighed med de gamle egyptiske pyramider.

Disse pyramider, der først tiltrak opmærksomhed i starten af 1990’erne, har været genstand for intens forskning og debat. Nogle mener, at de blev bygget af Guancherne, øens oprindelige befolkning, mens andre, herunder den berømte eventyrer Thor Heyerdahl, spekulerer i, om de kan være blevet bygget af folk, der krydsede Atlanterhavet fra Syd- eller Mellemamerika flere hundrede år tidligere.

Uanset deres oprindelse er pyramiderne en kilde til fascination og undren. Besøgende har mulighed for at udforske pyramiderne og deres omgivelser i en etnologisk park, der omfatter en botanisk have med tropiske planter og et museum, der fortæller historierne om Thor Heyerdahls ekspeditioner og mere.

Tag med på en rejse gennem tid og mysterier ved at besøge Pyramiderne ved Güímar. Oplev den unikke atmosfære og form din egen mening omkring disse imponerende strukturer, der står som en gåde i historien. Besøg det officielle website for mere information om åbningstider og priser, og vær klar til at dykke ned i en verden af fascination og mysterium.

Pyramiderne ved Güímar

Leder du efter en lejlighed på Tenerife?

– Så er vi sikker på at vi har den rette for dig. Tag et kig på vores 3 lejligheder i det ekslusive Royal Palm.

Book

dit ophold