Loro Parque

Oplevelsen Af Det Vildeste Dyreliv

Loro Parque på Tenerife

Loro Parque er en af de største turistattraktioner på øen. Parken er et sandt paradis for dyreelskere og eventyrlystne sjæle. Med et væld af eksotiske dyr, fantastiske shows og smukke blomsterhaver er Loro Parque et must-visit for enhver besøgende.

Spækhugger Showet:

Hovedattraktionen i Loro Parque er utvivlsomt det imponerende spækhuggershow. Disse store sort-hvide hvaler optræder sammen med deres trænere flere gange om dagen og giver gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med hundredvis af siddepladser er det en god idé at komme tidligt for at sikre en plads. Vær forberedt på at blive sprøjtet med vand fra de legende spækhuggere, især hvis du sidder forrest!

Fascinerende Shows og Dyreoplevelser:

Udover spækhuggerne byder Loro Parque også på en række andre spektakulære shows, herunder optrædener med delfiner, søløver og papegøjer. Pingvin-grotten er et andet højdepunkt, hvor gæster kan opleve pingvinerne boltre sig i et sub-antarktisk miljø bag store glasvinduer. Det er en unik mulighed for at komme tæt på disse elskelige fugle.

Loro Parque byder også på et imponerende udvalg af andre dyr, herunder hvide tigre, jaguarer, gorillaer, alligatorer og de kæmpestore Galapagos skildpadder. En stor fuglepark giver besøgende mulighed for at opleve farverige eksotiske fugle i deres naturlige omgivelser, mens orkideerne i nærheden tilføjer en ekstra dimension af skønhed til parken.

Praktiske Oplysninger:

Billetter til Loro Parque i sæsonen 2023/2024 koster 42 Euro for voksne og 30 Euro for børn (6-11 år). Børn under 6 år har gratis adgang til parken. Med denne pris får du adgang til alle parkens faciliteter og shows.

Loro Parque

Leder du efter en lejlighed på Tenerife?

– Så er vi sikker på at vi har den rette for dig. Tag et kig på vores 3 lejligheder i det ekslusive Royal Palm.

Book

dit ophold