Ferie på Tenerife

Velkommen til vores charmerende udvalg af ferielejligheder, hvor hvert ophold bliver til en uforglemmelig oplevelse!

Lejlighederne

For dem, der drømmer om en solrig ferie på Tenerife, tilbyder vi tre smukke lejligheder i det eksklusive Royal Palm-kompleks i Los Cristianos, på den sydlige del af øen. Royal Palm-komplekset er omgivet af ro og fredelige omgivelser. 

Tæt på indkøbsmuligheder, spisesteder og barer får du den perfekte balance mellem afslapning og bekvemmelighed. Der er desuden mulighed for et væld af oplevelser, hvad end man er til action eller rolige oplevelser. 

Nyd to swimmingpools (hvoraf den ene er opvarmet fra oktober til marts) samt en børnepool. Der tilbydes gratis solsenge og parasoller ved poolen fra kl. 9.30 til 18.00, og der er altid en livredder til stede for sikkerheden. 

Subtropisk Skønhed Året Rundt

Prisen for at leje disse skønne lejligheder er 4.000 kr. for nr. 54 & nr. 35 og 5.000 kr. for nr. 2 pr. uge.

OBS: Fra 15. December til 15. Januar er der et tillæg på 1.000 kr. i leje pr. lejlighed pr. uge.

Ferie på Tenerife

Lejlighed nr. 2

En rummelig perle på 80 m2, perfekt til fire voksne. Med et soveværelse, et gæsteværelse, og to badeværelser er der rigelig plads til alle. 

Nyd det moderne køkken og den hyggelige stue, før du træder ud på den 38 m2 store terrasse. Her kan du lade solens stråler omslutte dig eller vælge at grille under stjernerne. 

Denne lejlighed tilbyder en ubesværet ferieoplevelse med fuld handicapvenlighed med brede døre og ingen trin. Med panoramaudsigt over havet bliver ethvert øjeblik her til ren magi.

Lejlighed nr. 35

For en mere intim ferieoplevelse er denne lejlighed ideel. Med 66 m2 og plads til tre personer, inkluderet et soveværelse, et badeværelse, og en hyggelig stue med køkken, er denne lejlighed det perfekte sted at nyde en ferie. 

Slap af på den skønne 10 m2 store terrasse, hvor du kan lade udsigten over havet berolige dig.

Lejlighed nr. 54

Oplev en ægte fornemmelse af hjemlig komfort i Lejlighed nr. 54. Med 60 m2 plads til tre personer, inklusive et soveværelse, et badeværelse og en rummelig stue med køkken, er dette en ideel base for din ferieeventyr. 

Træd ud på den hyggelige 10 m2 store terrasse og nyd synet af det glitrende, blå hav.

Et område spækket med oplevelser!

Uanset om du er til en stille middag med havudsigt eller en vild aften på dansegulvet, finder du det her.

Book

dit ophold